Gratis verzenden vanaf €150,- Veilig en snel betalen via iDeal, creditcard of paypal info@afvalindekeuken.nl 040-7802551

Ruilen/terugzenden

Ruilen/terugzenden

Indien u als koper een artikel - om welke reden dan ook - niet wenst af te nemen, bestaat het recht om het artikel binnen 14 dagen na aflevering aan afval in de keuken te retourneren, voorzien van geldig aankoopbewijs. Retourzendingen dienen vooraf per e-mail kenbaar te worden gemaakt aan ons. Retourzendingen worden niet geaccepteerd wanneer het artikel gebruikt is of als er getracht is een gebrek zelf te herstellen.

Retourzendingen worden slechts geaccepteerd indien de verpakking (inclusief labels) van het artikel onbeschadigd is. De kosten voor retourzendingen zijn per definitie voor rekening van de koper.

Bij een geaccepteerde retourzending volgens de retourinstructies, betaalt afval in de keuken het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 30 dagen terug. De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.

Wat moet je doen?

  1. Meld de retourzending bij ons aan via info@afvalindekeuken.nl
  2. Verzend het artikel naar ons. (We zijn een startend bedrijf, dus we moeten onze klanten vragen rekening te houden met verzendkosten)
  3. Je ontvangt van ons een bevestiging wanneer het artikel is ontvangen.
  4. Wij betalen het bedrag van het geretourneerde artikel binnen 30 dagen terug.
WordPress Theme built by Shufflehound. Copyright 2019 © Afval in de keuken  |  Algemene voorwaarden  |  Privacy policy